Salah ruller i millioner hos Liverpool

0
170
Mo Salah. (foto: liverpool, twitter)

Mohamed Salah har vært i midten av overgangsspekulasjoner, spesielt med interesse fra en saudiarabisk klubb, men han forblir en viktig del av Liverpool. I følge advokaten hans tjener Salat rundt 1 million pund i uken. Dette gir fansen en trygghet om at Salah er fornøyd med sin nåværende situasjon på Anfield.

I sommer gikk en saudiarabisk klubb all in for å nappe Mo Salah bort fra Anfield. Liverpool avslo bud, saudiaraberne økte. Da overgangsvinduet endelig ble lukket denne måneden, sto Liverpools-største stjerne fortsatt registrert som Liverpool-spiller. Sesongstarten har vært god for Salah, ingenting tyder på at han har latt seg distrahere av mulighetene til shitloads of money i «Ronaldo-ligaen». Advokaten til Salah forteller klienten uansett ikke lider noen økonomisk nød.

Ifølge The Guardian delte advokaten i en studie på Harvard Business School hva klient Salah drar inn hos Liverpool. 350 000 pund i ukelønn, men ifølge advokat Ramy Abbas Issa ligger totalsummen på 1 millioner pund i uka, inkludert sponsoravtaler og bonuser. Dette er er forsiktig anslag, legger advokaten til.

LES: Real Madrid utvikler Güler med en langsiktig plan

Rundt regnet 13 millioner kroner i ukelønn… Liverpool-supporterne trenger ikke å bekymre seg for at Mo Salah forlater dem fordi han er misfornøyd med inntektene.

LES OGSÅ: Liverpool vurderer Malen som erstatter for Salah

Ingen artikler å vise