Real Madrid utvikler Güler med en langsiktig plan

0
80
Ancelotti på 18-åringens første trening. (foto: real, twitter)

Real Madrid satser på å utvikle unge Arda Güler med en langsiktig plan etter hans ankomst fra Fenerbahce denne sommeren. Til tross for talentet har 18-åringen slitt med skader og fysiske utfordringer. Klubben håper å bygge opp Gülers fysiske styrke, på lignende måte som de gjorde med suksessen til Rodrygo.

I sommer entret Jude Bellingham den største scenen hos Real Madrid. 20-åringen har hatt en ekstrem utvikling hos Dortmund, men denne gangen skulle han få teste seg på treningsfeltet mot spillere som det siste tiåret har sanket flere Champions League-titler enn noen annen. 18-åringen Arda Güler ble hentet fra Fenebahce i sommer og også sendt ut på treningsfeltet med de store gutta. Bellingham markerte seg på treningsfeltet fra første dag og har gjort seg til en av Reals største angrepsressurser, for den tyrkiske tenåringen har det blitt et helt annet møte med verdens største klubb.

Kort etter at den offensive midtbanespilleren kom fra Fenerbahce, smalt det til med kneskade. Tilbake på treningsfeltet etter rehabilitering var det igjen ut med ny skade, denne gang i låret. 18 år og allerede merket med fitness issues i karrieren.

LES: Nå må han finne en erstatter

Gülar har en ekstrem teknikk, men med «fysikk som et barns» har det vist seg at 18-åringen ikke var klar for arbeidshverdagen på treningsfeltet til Real. Ifølge spanske AS har Real Madrid lagt en langsiktig plan for å gjøre Güler fysisk i stand til å ta støyten med å trene og spille for verdens største klubb. Det medisinske teamet er forventet å bruke en lik tilnærming som med Rodygo da han kom fra Brasili som 18-åring og trengte å bygge opp muskulaturen.

Rodrygo startet med flere alvorlige hamstring-skader i begynnelsen av karrieren i Madrid, men har holdt seg unna de store skadene siden november 2021 og er nå en av nøkkelspillerne hos La Liga-giganten.

LES OGSÅ: Nå er kontrakten hans forlenget

Vi får håpe for Gülers del at dette blir en Rodrygo-utgang på historien og ikke en Eden Hazardsk.

Ingen artikler å vise