Liverpool vurderer Malen som erstatter for Salah

0
136
Vet han har Salah på lånt tid. (foto: liverpool, twitter)

Liverpool ser på Borussia Dortmunds Donyell Malen som en mulig arvtaker for Mohamed Salah, selv om Salah valgte å bli denne sesongen. Dortmund kan være villige til å selge Malen for 60 millioner euro, og Jürgen Klopp har tidligere vist interesse for spilleren.

Da Van Dijk, Gakpo og Andy Robertson tok imot Ryan Gravenberch i september, kom det spøkefullt fra skotten: «Finally a good dutch player». Nå kan neste nederlender være på vei til Anfield.

I sommer jobbet en saudiarabisk klubb intenst for å teste Mo Salahs lojalitet til Liverpool og klubbens grense for å gi etter for shitloads of money. Det endte med at egypteren ble på sin post, har levert storspill og 4 scoringer, 4 assists på de første syv kampene.

LES: Nå får han sparken enda en gang

Likevel, Liverpool-ledelsen fikk forvarslet om at Salah om ikke så altfor lenge er historie på Anfield og må erstattes. Ifølge Bild har Liverpool signalisert de ser Donyell Malen som en perfekt backup for Salah og på sikt erstatter.

24-åringen fikk en seig start hos Dortmund etter overgangen fra PSV i 2021, men har nå etablert seg godt i Bundesliga. Forrige sesong endte den nederlandske landslagsspilleren på 10 scoringer (9 i Bundesliga), nå har Malen startet med fire fulltreffere på syv kamper.

Ifølge Bild er Klopp stor fan av Malen, som sto på ønskelista til Liverpool-manageren før han valgte Dortmund. Det tyske mediet hevder Dortmund åpner opp for salg for bud på 60 millioner euro.

LES OGSÅ: Barcelona har vist interesse for ung stjerne fra Royal Antwerp

Ingen artikler å vise