Manchester United aktivere klausul for å returnere Reguilon fra lån

0
72
Reguilon har fått opp farten. (foto: united, twitter)

Manchester United har valgt å hente tilbake den spanske venstrebacken Sergio Reguilon fra lån hos Tottenham, da både Luke Shaw og Tyrell Malacia nærmer seg en retur til spill etter skader. Borussia Dortmund vurderer nå en ny låneavtale med Reguilon ut sesongen.

I forståelig avgjørelse fra Manchester United selv om det sikkert er litt kjipt for den spanske venstrebacken Sergio Reguilon. 27 åringen som sist sesong var på utlån hos Atlético Madrid ble hentet lån ut sesongen fra Tottenham for å dekke inn for skadede Luke Shaw og Tyrell Malacia.

Manchester United har aktivert en klausul i låneavtalen som gir dem muligheten til å returnere Sergio Reguilon i første halvdel av vintervinduet. – Både Luke Shaw og Tyrell Malacia skal være nær en retur til banen.

Les: Konolyanka avslutter kortvarig stint med CFR Cluj

Reguilon spilte 12 kamper i løpet av sin tid i Manchester United.

Det er slettes ikke sikkert Reguilon behøver å pakke ut ved ankomst London. Tottenham er mer en åpne for et nytt utlån og ifølge overgangsjournalist Nicolo Schira jobber Dortmund med å knytte spilleren til en låneavtale ut sesongen.

Les også: Martinez og Casemiro på vei tilbake for Manchester United

I tillegg til Tottenham og Manchester United har spanjolen også tilhørt klubber som Atletico Madrid, Sevilla og Real Madrid.

Ingen artikler å vise