Martinez og Casemiro på vei tilbake for Manchester United

0
48
Martinez is back - and focused. (foto: united, x)

Manchester United kan forvente forsterkninger i forsvaret snart, da Martinez og Casemiro nærmer seg retur etter skader. Begge spillerne deltok på trening med resten av troppen denne uken. Manageren Erik ten Hag håper på å ha duoen klare for kamp tidlig i januar, noe som vil være et betydelig løft for laget før FA Cup-kampen mot Wigan på mandag.

Lisandro Martinez var håndplukket av Erik ten Hag før forrige sesong for å tette igjen midtforsvaret til Manchester United. Argentineren begynte sterkt, hentet VM-tittelen sammen med Messi og gjengnen – før det bar ut med med fotskade fra april. Denne sesong ble det tilbakeslag på samme skade, Fem kamper, så ut med langvarig skade igjen. På onsdag kom den gode nyheten fra Carrington treningsfelt.

Erik ten Hag meldte flere skadede United-spillere kommer tilbake i midten av januar, på onsdag var det brede smil da en argentiner og brasilianer kom ut på treningsfeltet til resten av troppen.

LES: Paco forlater Odd for ny trenerjobb i Häcken

Dette betyr at det ikke er lenge før duoen er klar for kamp, noe Ten Hag sårt trenger. På mandag venter Wigan i FA Cupen, da får vi se om Martinez og Casemiro er klar for å teste seg.

LES OGSÅ: Endelig kom målet Rasmus Højlund har ventet på

Ingen artikler å vise