Konolyanka avslutter kortvarig stint med CFR Cluj

0
107
Yevhen Konoplyanka har definitivt hatt bedre dag enn i 2023/24-sesongen.

Ukrainske Yevhen Konolyanka, tidligere stjerne for Sevilla, var sommerens storsignering for rumenske CFR Cluj. Dessverre ble det en kortvarig glede, da klubben kunngjorde at samarbeidet med den erfarne vingen ble avsluttet etter kun 54 minutter på banen fordelt over fire kamper. Konolyanka forlot klubben etter en skuffende start, og CFR Cluj takket han for innsatsen.

I 2016 var Yevhen Konoplyanka Sevilla-spiller og med på å nekte Liverpool seier i europaligafinalen. Den tekniske vingen ble kåret til årets spiller i Ukraina både i 2010 og 2012. For den rumenske klubben CFR Cluj var det derfor litt av en stjernesignering i sommer da 34-åringen med spill for Schalke 04, Sevilla og Shaktar Donetsk valgte klubben. 54 minutter med action senere er det over.

På onsdag melder CFR Cluj på klubbens hjemmeside at Konoplyanka er ferdig hos klubben.

LES: Bernardo Silva åpner for Benfica retur, men advarer om økonomsike realiteter

Forventningene klubben hadde til spilleren med 87 landskamper var ikke i nærheten av å bli møtt. Etter 54 minutter på kamparenaen fordelt over fire kamper var stjernesigneringen omgjort til sesongens tabbe. Vi ønsker Konoplyanka lykke til videre.

LES MER: Paco forlater Odd for ny trenerjobb i Häcken

Fotball er og blir ferskvare.

Ingen artikler å vise