Barcelona har vist interesse for ung stjerne fra Royal Antwerp

0
91
Arthur Vermeeren

Den spanske storklubben Barcelona har vist sin interesse for en viss 18-år gammel stjerne. Den belgiske fotballspilleren Arthur Vermeeren har skapt spenning og kontakt mellom hjemklubben og storklubben, gjennom sine imponerende prestasjoner. Om Barcelona etterhvert signerer han, blir spennende å følge videre med på.

Det må være litt av en uke for 18 år gamle Arthur Vermeeren! – Den defensive midtbanespilleren fikk (akkurat som sitt lag Royal Antwerp) sin debut i Champions League, beskjed om at Barcelona var interessert og at belgias landslagsjef Domenico Tedesco vil hente han opp til A-landslaget.

Landslagssjefen, akkurat som Barcelona manger Xavi Hernandez har latt seg imponere over hva han har fått til som U21 spiller og i Jupiler Pro league.

Les: Ungt talent imponerer hos Manchester United

Barcelona ser etter en ny defensiv midtbanespiller. Den katalanske storklubben har tatt et steg mot å signere en unggutt.

Mundo Deportivo skriver Barcelona og Royal Antwerp har vært i kontakt angående en overgang av Arthur Vermeeren.

Klubbene ikke begynt å diskutere en prislapp ennå, med ekspertene regner med at prisen vil ligge rundt 20. millioner euro. Barcelona som har fått Deco som sportsdirektør vet at jo lenger de venter, jo mer etablert og dyrere vil Arthur Vermeeren.

Barcelona og Royal Antwerp møttes i Champions League tidligere denne uken, og det var da direktørene i begge klubbene møttes. Kampen? Spanjolene vant 5-0.

Totalt har Vermeeren scoret ett mål og fire målgivende pasninger på 44 kamper for Royal Antwerp siden debuten i A-laget. Hans nåværende kontrakt løper til sommeren 2026.

Les: Aston Villa og Brighton i kampen om toppfire-plass

Ingen artikler å vise