Nå får han sparken enda en gang

0
139
Meho Kodro

Når man får en jobb, beholder man den som oftest en god stund fremover. Slik er det ikke for alle, og spesielt ikke for den bosniske fotballtreneren Meho Kodro. Nå har han mistet enda en jobb, på bare et blunk.

Som aktiv spiller fikk den nå 56 år gamle treneren to kamper for det tidligere Jugoslavia og 13 kamper for Bosnia-Hercegovina. – Etter endt karriere ble han litt overraskende i januar 2008 ansatt som landslagssjef. En jobb han beholdt i akkurat to kamper.

Nå har det skjedd igjen. Etter bare en seier og et tap var det slutt for Meho Kodro som landslagssjef. Bosnia-Hercegovina vil mest sannsynlig gå glipp av EM 2024 i Tyskland.

Les: Barcelona har vist interesse for ung stjerne fra Royal Antwerp

Forrige uke tapte de 1-0 mot Island i en skjebnekamp i kvaliken. Og etter floppen kunngjorde forbundspresident Vico Zeljković at «hastende tiltak» er nødvendig og at det derfor forventes «betydelige endringer».

Idag ble det offisielt at Meho Kodro får sparken. 56-åringen ble ansatt 3. august, men må nå forlate sin stilling etter kun 49 dager – og to landskamper.

«Fotballforbundet i Bosnia-Hercegovina takker Meho Kodra for samarbeidet og ønsker ham lykke til i fremtiden», heter det i en pressemelding.

Det har vært turbulent i Bosnia-Hercegovina den siste tiden. For to uker siden ble tidligere Malmö FF-spiller Anel Ahmedhodzic suspendert inntil videre på grunn av at Sheffield United-forsvareren ikke dukket opp til det nylig avsluttede landslagsmøtet. Dette til tross for at han var skadet.

Bosnia-Hercegovina ligger på fjerdeplass i sin kvalifiseringsgruppe, syv poeng bak Slovakia på andreplass som betyr direkte kvalifisering til EM 2024.

Les: Ungt talent imponerer hos Manchester United

Ingen artikler å vise