Lewandowski og Gündoğan sammen igjen etter ni år

0
314
Lewandowski og Gündoğan var lagkamerater i Borussia Dortmund

Det eneste som «ga fornuft» sa Manchester City kaptein İlkay Gündoğan om valget av Barcelona etter syv meget suksessrike år for de himmelblå.

I et intervju på The Players Tribune sier han at han kun vurderte en fremtid i Barcelona eller Manchester City. «Hvis jeg måtte bytte klubb, var Barcelona den eneste som ga mening. Det var Barcelona eller ingenting. Jeg har drømt om Barcelona helt siden jeg var gutt. Jeg er overbevist om at jeg har noen gode år igjen på høyeste nivå og jeg vil bruke dem til å få Barcelona tilbake der klubben hører hjemme.»

Les: Bayern tar giganttap på spillersalg

I Barcelona kan Gündogan se frem til å spille sammen med Robert Lewandowski, som han tidligere var lagkamerat med i Dortmund. Det gleder han seg til, står det.

– Det blir et gjensyn med min gamle venn Lewandowski og jeg er spent på å spille under en annen manager som jeg har beundret lenge.

– Da jeg snakket med Xavi om prosjektet, føltes det helt naturlig. Jeg ser mange likheter mellom oss som mennesker og i vår tilnærming til spillet

Barcelona opplyser at Gündogan har signert en avtale frem til sommeren 2025. Det er opsjon på ytterligere en enkelt sesong.

LES: Chelsea svar får Manchester United på andre tanker

Ingen artikler å vise