Chelsea svar får Manchester United på andre tanker

0
374
Mason Mount

Chelsea har angivelig avvist et tredje bud fra Manchester United på midtbanespilleren Mason Mount. – Manager Erik ten Hag ståt med hatten i hånden og bedt om mer penger fra styret og faktisk klar å skrive ut penger til tross for at eiersituasjonen ikke er avklart og trolig ikke vil avklares i sommer.

Det første budet var på 40 millioner pund, som ble økt til 45 millioner pund. The Athletic melder at det tredje budet kom opp til 50 millioner pund på 5 millioner pund i tillegg.

LES OGSÅ: Villarreal-spiss er en legesjekk unna Chelsea

Det er ikke nok for Chelsea som MÅ for å ikke straffes av Uefa selge spillere for 2 milliarder mer enn de kjøper for denne sommeren. – Det har kommet et motforslag fra Chelsea om Mason Mount ! 58 millioner euro pluss 7 millioner euro i tillegg. Noe som bringer oss tilbake til det opprinnelige kravet om 65 millioner euro.

24-åringen har blitt koblet til en flytt fra Chelsea siden det ble rapportert at samtalene om en ny avtale stoppet, og Mount aksepterte ikke nye vilkår som ble tilbudt ham av Blues.

Mount kom gjennom akademiet i Chelsea og fikk sin førstelagsdebut tilbake i 2017.

To utlånsperioder fulgte i Vitesse Arnhem og Derby County før han sementerte seg som fast førstelag i Chelsea under Frank Lampard. – Siden den gang har han gjort totalt 195 kamper og scoret 33 mål.

Sesongen 22/23 var en tøff en for den engelske landslagsspilleren da han slet med å finne form på grunn av flere skadeproblemer.

LES: Ten Hag krever salg av to spillere

The Times at United har snudd. Avisen skriver at Manchester-klubben dropper å legge inn et nytt bud, og at de heller ser på andre alternativer.

Brighton-stjerne Moises Caicedo skal toppe ønskelisten til United, ifølge den engelske avisen.

Les: Chelsea svar får Manchester United på andre tanker

Ingen artikler å vise