Bayern tar giganttap på spillersalg

0
518
Tuchel. (foto: bayern, twitter)

I 2019 gikk Bayern München over sine tidligere grenser og bød 80 millioner euro for en midtstopper. Ikke vanlig kost for den nøkterne bundesligagiganten. I sommer har klubbhistoriens dyreste spiller, Lucas Hernandez, ifølge ulike tyske medier fått et ultimatum: Forleng kontrakten som løper ut i 2024, eller bli solgt. 27-åringen har valgt dør nummer to.

Med bare ett år igjen av kontrakten vil Bayern kunne innkassere rundt 40 millioner euro på salget. I Paris står PSG klar til å kjøpe ut den franske landslagsspilleren med 107 kamper i Bayern-drakta.

LES: Chelsea svar får Manchester United på andre tanker

Hernandez regnes ikke som en flopp hos Bayern, men har kjempet hardt for å komme i nærheten av å forsvare den ekstraordinære prisen nøkterne tyskere var villig til å betale for fire år siden. Bayern-trenerne har fått bruk for franskmannens allsidighet som venstreback/midtstopper, men Hernandez har aldri etablert seg som en selvskreven spiller i startelleveren.

L’Equipe og den hyperaktive overgangsjournalisten Romano hevder Hernandez har på plass muntlig avtale med PSG, forhandlinger mellom Bayern og PSG pågår.

Forrige sesong forsvant i et sammenhengende skadehelvete for forsvarsspilleren, men fattige åtte hundre minutter på kamparenaen i løpet av sesongen har ikke skremt PSG-ledelsen.

LES OGSÅ: City sikrer seg en ekstrem forsterkning!

For Thomas Tuchel handler det om å ha dedikerte spillere som ikke sløser bort energien på klubb-bytte. Lidelsen Tuchel måtte gjennom med Rüdiger og Andreas Christiansen begge på utløpende kontrakt i 2021/22-sesongen hos Chelsea skal ikke gjentas.

Ingen artikler å vise