Viking styrker klubbkassen etter salg av Solbakken til Sparta Praha

0
427
Markus Solbakken: Bilde Sparta Praha

2,2 millioner euro rett inn på kontoen hos Viking etter salget av Markus Solbakken til Sparta Praha. Dn nylig landlagsuttatte midtbanespilleren reflekterer over sine to minneverdige år i Stavanger og understreker viktigheten av å gripe karrieremuligheter. Solbakkens bidrag på banen, med tre mål og tre målgivende på 68 kamper, har ikke har styrket Vikings sportslige prestasjoner, men også gitt klubben økonomisk slagkraft.

Stavanger-klubben Viking fyller klubbkassa med friske 2,2 millioner euro fra Sparta Praha etter å ha solgt Markus Solbakken.

Den nyslåtte landslagsspilleren forteller om overgangen og sitt forhold til Viking på deres nettsider.

Markus Solbakken landet i Viking på en overgang verdt litt over tre millioner kroner fra Stabæk for ganske nøyaktig to år siden. – Som sin far startet den defensive midtbanespilleren sin karriere i HamKam.

Les: Tidligere PSG-spiller Thilo Kehrer forlater West Ham for Monaco på utlån

«Jeg kjenner på det og gjorde det spesielt da jeg landet i Stavanger og var innom leiligheten og stadion for siste gang. Dette har vært de to desidert beste årene i livet mitt som spiller, både på og utenfor banen. Viking er en veldig spesiell klubb»

«Det er selvfølgelig veldig tungt å dra herfra, men samtidig er ikke karrieren så lang og du må gripe du mulighetene du får for å se hvor langt du kan nå»

Spesielt utover fjorårets sesong har interessen bygd seg opp. Totalt ble det tre mål og tre målgivende på 68 kamper for de mørkeblå.

LES: Manchester United ser mot Olise som første signering under INEOS-ledelsen

2023 var et svært godt år for Markus Solbakken. – Etter omfattende sjelegranskning og sikkert senere enn nødvendig tok pappa Ståle Solbakken ut sin sønn til landslaget i august. Det etter en god sesong for Viking, hvor han spilte 27 kamper i Eliteserien.

Ingen artikler å vise