Tidligere PSG-spiller Thilo Kehrer forlater West Ham for Monaco på utlån

0
51
Har "glemt igjen" tyskeren på Premier League-benken. (foto: west ham)

Tyske midtstopper Thilo Kehrer, tidligere i PSG og nåværende West Ham-spiller, har offisielt bekreftet sin utlånsovergang til Monaco. Etter å ha tilbrakt store deler av inneværende sesong på benken under David Moyen, søker 27-åringen nye utfordringer. Kehrer har kun fått 18 minutter i Premier League denne sesongen og tar nå skrittet mot en potensiell permanent overgang til Monaco etter utlånsperioden.

Overgangsvinduet står på vid gap på balløya og slipper vinterkulda inn – og Premier League-spillere ut. I London mener en tidligere PSG-spiller han har sett nok av Premier League-kamper fra benken og har presset frem en exit. På fredag kom bekreftelsen.

Det er vanskelig å synes synd på en fotballspiller som tjener godt over femti millioner i året, men sportslig opplever Thilo Kehrer en skikkelig nedtur. Tyskeren bar PSG-drakta i 128 kamper før han valgte overgang til West Ham i 2022. Midtstopperen var stort sett fast i startelleveren til David Moyes, fikk med seg en Conference League-tittel, men ble stående som del av forsvaret som slapp inn 55 baklengs i Premier League og så vidt berget plassen.

LES: Barcelonas fremtidshåp har norsk spiller som drømmesignering

Denne sesongen har vi sett lite av Kehrer i Premier League. Den tidligere PSG-spilleren har etter 19 Premier League-kamper fått tillit av David Moyes 18 fattige minutter (fordelt utover fire kamper!). Det har blitt noen hundre minutter på banen i europaligaen og cupen, men for Kehrer er dette en gedigen sportslig nedtur.

Forrige sesong var Kehler del av den tyske landslagstroppen, med EM-sluttspill på hjemmebane til sommeren er det lite givende å tilbringe vinteren på en kald Premier League-benk og se sine muligheter får å bære landslagsdrakta forsvinne.

Nå har 27-åringen fått en vei ut, toogethalvt år før kontraktsutløp. Fra denne uken er det klart for utleie til Monaco for resten av sesongen, med mål om permanent overgang.

Thilo Kehrer er historie hos West Ham.

LIVE SPORTEN: Fortsetter å ryste La Liga-gigantene

Ingen artikler å vise