Manchester United ser mot Olise som første signering under INEOS-ledelsen

0
98
(foto: ratcliffe, x)

Med INEOS som nye hovedeiere hos Manchester United, ledes en endring av store profiler, inkludert Sir Alex Ferguson, Sir Jim Ratcliffe og Sir Dave Brailsford. Brailsford, som leder en overgangsgjennomgang, ser ut til å ha identifisert Crystal Palace’s Michael Olise som den første betydelige signeringen.

Det har blitt mange adelige inne hos Manchester United etter at INEOS tok over styringen av det sportslige med eierandel på 25 prosent. Sir Alex går allerede rundt i gangene på Old Trafford, inn kom Sir Jim Ratcliffe og wingman Sir Dave Brailsford. Sistnevnte leder en gjennomgang av strukturen på overgangsaktiviteten hos United, Evening Standard mener de vet hvem som blir første betydelige signering for den nye ledelsen.

Med 22 scoringer på 20 Premier League-kamper så langt i sesongen er det ingen rocket science at angrepsspillet til United ikke fungerer. Jadon Sancho sendes på utleie med tvilsom retur til Old Trafford, Antony Martials kontrakt løper ut i sommer og et nytt angrep må og skal bygges opp.

LES: Tidligere Liverpool-stjerne har seks måneder på å overbevise hos den perfekte klubben

Ifølge Evening Standard har Brailsford og gjengen allerede blinket ut Crystal Palace-spiller Michael Olise som neste signering. Høyrevingen har de siste fire Premier League-kampene dratt til med scoring mot Manchester City, assist mot Brighton, scoring mot Chelsea og to mål mot Brentford.

Den engelske avisen melder United har utelukket signering av 22-åringen i januar, men i sommer aktiveres utkjøpsklausulen til den franske U21-landslagsspilleren. Denne ligger høyere enn klausulen før kontraktsforlengelsen signert i august (35 millioner pund), men likevel godt innenfor rekkevidden til Manchester United med Ratcliffe ved roret.

I vinterens overgangsvindu er det forventet at forsterkninger hos United hentes inn på leie for sesongen, Evening Standard hevder Michael Olise er blinket ut som første signering i Ratcliffe-æraen.

Nå skal det hentes inn en ving som har vist han leverer i verdens tøffeste liga.

Les også: Bensebaini åpner for Manchester United-overgang

Ingen artikler å vise