Troy Deeney får sparken som manager i Forest Green Rovers

0
176
Troy Deeney

Den tidligere Premier League-spilleren Troy Deeney har blitt avskjediget som manager for League Two-klubben Forest Green Rovers etter dårlige resultater. Tre uavgjorte og fire tap har skapt uroligheter rundt klubbens situasjon, og det kan virke som Deeney mangler erfaring som leder for laget. Med 18 poeng på 26 kamper og sisteplass i tabellen ser det ut til at Forest Green Rovers søker nye retninger for å snu situasjonen.

BBC melder at den tidligere Premier League-profilen Troy Deeney (35) har fått sparken fra League Two-klubben Forest Green Rovers. I fjor sommer signerte de han som spiller og i slutten av desember fant de ut det var en god ide å gi han jobben som manager i klubben også.

Det var en svært dårlig ide, Troy Deeney er langt fra moden nok til å lede noe som helst. – Langt mindre en klubb som er i fritt fall. – Sist sesong rykket Forest Green Rovers ned fra League One og hvis ikke noe uventet skjer fortsetter de ned og ut av League Two også.

Les: Gir manageren sparken etter skuffende fjerdeplass

Deeney, som klarte å oppføre seg stort sett mens han spilte for Watford fikk nylig rødt kort og ble utestengt i fire kamper. Han ble også tvunget til å be om unnskyldning – etter å ha kalt sine egne spillere «baby».

Han hadde sikkert beholdt jobben hvis resultatene var gode, men tre uavgjort og fire tap er ikke noe å skrive hvem om.

Forest Green ligger absolutt sist med 18.poeng etter 26.kamper.

Deeney er mest kjent for årene i Watford, da han scoret 47 mål og ga 21 assists på 165 Premier League kamper. Han har også scoret 95 mål og 39 assists på 278 kamper i Championship.

Les: Sevilla og Burnley konkurrerer om Chelsea-talent etter Union Berlin-fiasko

Ingen artikler å vise