Sevilla og Burnley konkurrerer om Chelsea-talent etter Union Berlin-fiasko

0
43
David Datro Fofana i fin flyt de få minuttene han har fått i den blå drakta. (foto: chelsea, x)

David Datro Fofana har vekket interessen til både Sevilla og Burnley. Mens Sevilla ønsker å leie midtstopperen for resten av sesongen, har Vincent Kompani og Burnley også kastet seg inn i kampen for å gi Fofana sjansen til Premier League-erfaring. Chelsea-talentet ser ut til å ha flere alternativer for sin midlertidige fremtid.

På torsdag ble David Datro Fofana kalt tilbake til moderklubben Chelsea fra utleie. Som den italienske midtstopperlegenden Leonardo Bonucci, hadde Fofana heller ingen suksess hos Union Berlin, som har gått fra topp fire i Bundesliga forrige sesong til nedrykksstrid. For en Premier League-klubb som også kjemper om overlevelse i toppligaen, er Fofana tilbake en mulighet som skal utnyttes.

Ifølge The Athletic står Sevilla klar til å leie Fofana for resten av sesongen, men Vincent Kompany og Burnley har meldt sin interesse for å ta over leieavtalen og gi Fofana spilletid i Premier League.

LES: Dan Ashworths fremtid i Newcastle og Manchester United fortsatt usikker

Hos Union Berlin var den tidligere Molde-spilleren på banen i 17 kamper med to scoringer og assist. For oss høres en halv sesong med Premier League-erfaring under Vincent Kompany ut som et glimrende alternativ for 21-åringen.

LES MER: Kylian Mbappé-representanter avviser rykter om avtale med Real Madrid eller Premier League

Ingen artikler å vise