Stjerne vender tilbake til Manchester United

0
137
Har mye å gruble over om dagen. (foto: united, twitter)

Manchester United’s Amad Diallo er tilbake etter en kneskade og fansen er delt. Skal hans potensial utløses på Old Trafford, eller er et midlertidig farvel til januar det som trengs for å forme enda en sterkere stjerne?

Amad Diallo ble hentet til Manchester United av Ole Gunnar Solskjær i 2021. Atalanta-spilleren var spådd en lysende framtid på vingen hos United, men har måttet smøre seg med tålmodighet etter bare ni kamper i seniordrakta siden ankomsten. Forrige sesong viste den ivorianske spilleren frem noe av potensialet, der han herjet i Championship for Sunderland.

14 scoringer og fire assists totalt! 21-åringen har en stor tilhengerskare hos United som nå forventet å se Diallo på førstelaget. Så smalt det til med en lei kneskade i preseason som har holdt ham ute så langt i sesongen, men nå er høyrevingen tilbake.

LES: Jadon Sancho har fått «junior-stempel» i Bundesliga

Med Antony uten scoring siden april (!), er det stigende forventninger til at Diallo fra januar skal kunne gi United et boost på høyrevingen. Ifølge Footballtransfers kilde er det likevel forventet at Ten Hag sender Diallo på utleie i januar, Sunderland og Wolverhampton står klare med åpne armer.

Footballtransfers mener dette kan sette sinnene i kok hos Uniteds fanbase, der mange vil se Diallo få sjansen på førstelaget og et potensielt løft i forhold til det sørgelig lite Antony kan bidra med.

LES OGSÅ: Stor dag på treningsfeltet hos Manchester United – Ten Hags favorittspiller tilbake godt før tiden

Ingen artikler å vise