Jadon Sancho har fått «junior-stempel» i Bundesliga

0
258
Sancho savner nok ungdomstiden. som wunderkind. (foto: united, twitter)

Vi føler med Jadon Sancho. Hyllet og båret på gullstol i Bundesliga som ung og fryktløs toppscorer, en fotnote hos Manchester United siden overgangen til milliarden i 2021. 23-åringen håver inn ukelønn som overgår det vi dødelige må slite rundt fem år for å tjene, så det er økonomisk sett ingen synd på engelskmannen. Når du har brukt livet ditt så langt på å bli en av de beste angrepsspillerne i verden, blir den sportslige nedturen hos Manchester United voldsom. Det hjalp sikkert heller ikke på humøret at Harry Kane ga Sancho et «junior-stempel» i Bundesliga.

På fredag vant Bayern en knepen 0.-1 seier mot Köln, Kane viste igjen han er på rett sted til rett tid og scoret seg inn som matchvinner.

LES: Stor dag på treningsfeltet hos Manchester United – Ten Hags favorittspiller tilbake godt før tiden

12 runder inn i sesongen står dermed Premier League-historiens nest mestscorende spiller med ville 18 scoringer. Fortsatt i november har Kane dermed rykket opp som den mestscorende engelske spilleren i Bundesligas historie. For å forklare prestasjonen: Kane er etter 12 runder den første engelske spilleren til å score 18 mål i en hel bundesliga-sesong, Jadon Sancho sto med rekorden på 17 mål i 19/20-sesongen).

Snakk om å bli henvist til juniorplass av 30-åringen Harry Kane.

Vi håper Sancho bruker det neste året på å reise seg fra den sportslige gjørma.

SPORTEN: Spilleren som Ole Gunnar Solskjær ble advart om ville få ham sparket, er fortsatt i Manchester United

Resultater, tabell fra Bundesliga

Ingen artikler å vise