Stor dag på treningsfeltet hos Manchester United – Ten Hags favorittspiller tilbake godt før tiden

0
341
The force is with us again, Luke. (foto: united, twitter)

Vi har sluttet å ramse opp spillerne på skadebenken hos Manchester United. Deprimerende for Manchester United-supportere, definitivt tungt for Erik ten Hag. Det var derfor med stor glede United-manageren fikk besøk på treningsfeltet av en spiller som skulle returnere fra skadavbrekket først i desember.

Luke Shaw har vært en av de mest solide spillerne hos Manchester United de siste sesongene. I debutsesongen til Ten Hag var Shaw på banen i 47 kamper. Så kom den alltid så dårlig timede skaden for tre måneder siden. Klubben har vært forsiktige optimister med tanke på når venstrebacken er tilbake på treningsfeltet, på onsdag kom den overraskende meldingene om at «snart» er nå!.

LES: Kane innkasserer ekstrabonusen fem måneder før tiden

På onsdag tikket det ut en gladmelding fra Manchester United. «Våre kameraer på Carrington har fanget bilder av venstreback (Shaw) jobbe med hovedgruppen før søndagens kamp mot Everton».

Det var ikke forventet å ha Shaw tilbake før i desember. Med Erik ten Hag tynt bemannet i forsvaret, er utsiktene til at 28-åringen blir klar for Everton-kampen på søndag fantastiske nyheter for United-supporterne.

SPORTEN: Fotballspeider skryter av hvor nær han var å signere Erling Haaland før hysteriet startet

Tabell, resultater og statistikk fra Premier League

Ingen artikler å vise