Salerintana vil hente Balotelli for måljakt

0
160
Kler selv bøttehatt.. (foto: sion, twitter)

Mario Balotelli, også kjent som Super-Mario, kan være på vei til Salerintana i Serie A for å hjelpe dem med målscoringer. Klubben, som trenger poeng for å unngå nedrykk, ser på Balotelli som en mulig redning. Det kan bli spennende å se om Super-Mario kan gi fansen i Serie A noe å glede seg over igjen.

I kjølevannet fra Mario Balotelli har det fulgt mye utenomsportslig støy. Hos Manchester City, da italieneren var på god vei til å utvikle seg til topp Ballon d’Or-nivå, var det heller ikke stille rundt Super-Mario. Italieneren svarte med å vise drakt under drakta etter scoring, med teksten: «Why always me?». Nå pleier klubbløse Balotelli skadene etter en bilkrasj i november, i Serie A legges planken ut for å hente 33-åringen.

Det er ingen tvil om at Balotelli scorer der han spiller. Utfordringen til spissen er at utviklingen har gått fra Manchester City, Milan og Liverpool, til Monza i Serie B (2021), tyrkiske Adama Demirspor og sveitsiske Sion (2022).

LES: Ousmane Diomande peker seg ut som Matips erstatning

Ifølge TuttaMercato har bunnproppen Salernitana blitt enig med seg selv om å tilby Balotelli en plass i troppen for resten av sesongen og er i samtaler med Super-Mario.

Vi må bla tilbake til 2020 for å finne forrige gang han spilte i Serie A (Brescia), men Salernitana har ingenting å tape. Med seks poeng opp til sikkerhet for nedrykk, trenger klubben scoringer, Balotelli er definitivt typen som kan dukke opp uten kamptrening og være på rett sted til rett tid for scoringer.

LES OGSÅ: Mystisk fravær og kontraktdrama i United

Vi tar gjerne en ny runde med Super-Mario i Serie A. Dette må bli underholdende.

Ingen artikler å vise