Ousmane Diomande peker seg ut som Matips erstatning

0
108
Mester klopp i frostrøyken. (foto: liverpool, x)

Jarell Quansah har markert seg sterkt hos Liverpool denne sesongen, og signaliserer at klubben ikke haster med å hente inn en ny midtstopper i januar. Journalist David Lynch avslører imidlertid at Liverpool retter blikket mot en sommersignering, med Ousmane Diomande som en potensiell erstatning for den utgående Joel Matip. Sporting-spilleren, som ankom fra FC Midtjylland i januar 2023, har fanget oppmerksomheten til flere toppklubber, inkludert Liverpool, Arsenal, og Chelsea.

Jarell Quansah har vist han har tatt store steg hos Liverpool, fått tusen minutter spilletid denne sesongen og skal fortsette å få muligheter resten av sesongen. Det er dermed ingen signaler om at Klopp henter inn en ny midtstopper i januar, men nå varsler journalist David Lynch at det siktes inn mot en signering i sommer.

Til sommeren går kontrakten til Joel Matip ut, Lynch hevder Ousmane Diomande er en av kandidatene. Den ivorianske landslagsspilleren ble hentet til Sporting fra FC Midtjylland i januar 2023. Denne sesongen har 20-åringen vært på banen i 21 kamper for serielederen, med scoring i portugisisk liga og i Europaligaen.

LES: Jonathan Fischer klar for Fredrikstad i Eliteserien

FC Midtjylland har sikret seg 20 prosent av videresalgssummen og følger ekstra godt med når Liverpool også melder seg på. Med en utkjøpsklausul på solide 80 millioner euro vil det renne inn millioner også til den danske superligaklubben.

LES OGSÅ: Liverpools imponerende comeback sikrer seier mot Fulham

For Liverpool kan dette bli en kamp mot Arsenal og Chelsea, som begge er linket til Diomande.

Ingen artikler å vise