Mystisk fravær og kontraktdrama i United

0
100
Get in shape. (foto: united, x)

Anthony Martials fravær fra Manchester United har vekket bekymringer og spekulasjoner. Med kontraktsrykter som svirrer og påstander om fysisk utfordring, står hans framtid i klubben på usikkert grunnlag, og fansen lurer på når de vil se 28-åringen tilbake på banen.

Noen som lurer på hvor det har blitt av Anthony Martial? Etter Bournemouth-kampen i første del av desember har franskmannen vært ut med sykdom, så «not in squad» fra rett før nyttår. Det er ikke uvanlig at en spiller må ty til egentrening etter sykdom for å komme seg opp til nivået for en kampklar spiller, men dette begynner å bli lenge. Daily Mail mener de har snust opp hva som ligger bak.

Martials kontrakt løper ut til sommeren, det er ryktet franskmannen blokkerer exit i januar, Daily Mail medler det har fått mange til å stusse hvor lang tid det har tatt siden United-spilleren ble erklært frisk og fortsatt er på egentrening.

LES: Liverpools imponerende comeback sikrer seier mot Fulham

Ifølge det engelske mediet er det ikke en disiplinær straff at Martial trener alene, men at Erik ten Hag har ment franskmannen var i så dårlig fysisk form at han ikke kunne følge de andre spillerne.

LES OGSÅ: Eric Dier følger Harry Kane til Bayern München

Uansett om Martial er på vei ut i januar eller blir værende resten av sesongen, dette er ikke noe godt tegn når vi ser på 28-åringens historie med vekslende kampform.

Ingen artikler å vise