Pochettino tar kontroll over Chelsea-overganger

0
120
Poch er tilbake. (foto: chelsea, twitter)

Etter en turbulent start på debutsesong som Chelsea-manager, har Mauricio Pochettino nå sikret seg full kontroll over klubbens overgangspolitikk. Den amerikanske eieren. Todd Boehly, har gitt argentineren autoritet over spillersalg og kjøp, i et forsøk om å stabilisere klubbes prestasjoner.

På lørdag så vi et Chelsea vi igjen kan digge. 2-2 i byderby mot Arsenal, klubben som har styrt mot tabelltoppen siden begynnelsen av forrige sesong. Mauricio Pochettino har startet sin debutsesong på Stamford Bridge med en haug med skader, men mot Arsenal viste argentineren han har noe på gang. Todd Boehly har nå gitt fra seg ansvaret for å leke sportsdirektør.

Engelsk media har beskrevet amerikanerens aktivitet på overgangsmarkedet siden kjøpet av Chelsea som «skudd fra hofta». Milliardene har blitt sprøytet inn i en haug med spillere, der fåtallet har levert. Da Mauricio Pochettino skulle overtales til å ta managerjobben, var kravet at han skulle være med å kontrollere salg og kjøp av spillerne.

LES: Barcelona planlegger storslått avskjedskamp for Lionel Messi

En seig start på debutsesongen har stilt spørsmål til Pochettinos posisjon på Stamford Bridge, men ifølge The Mirror har Todd Boehly og gjengen nå innsett at de fremover skal holde seg til det administrative.

Den engelske avisen hevder Pochettino nå er gitt full autoritet over klubbens overganger. Når Pochettino har full kontroll på troppen og får selv Mykhalo Mudryk til å begynne å score, kan dette bli riktig så bra.

LES OGSÅ: Jonny Evans – Fra å legge opp til Uniteds mentale styrke

Ingen artikler å vise