Barcelona planlegger storslått avskjedskamp for Lionel Messi

0
91
Deco har et opplegg på gang.

Barcelona ønsker å gi Lionel Messi en minneverdig avskjed ved å arrangere en spesiell avskjedskamp, ifølge sportsdirektør Deco. Dette vil tillate Messi å takke fansen og generere ekstra inntekter for klubben.

Barcelona-supporterne tok meldingen med stor jubel om at Inter Miami ikke hadde kvalifisert seg til MLS-sluttspillet. Mange øynet nå muligheten til å få «sin» Messi på leie for resten av sesongen. Argentineren drepte ryktet om en mulig retur med «nå skal jeg ha ferie»-svar på spørsmålet om han skal dra på seg Barca-drakta. Sportsdirektør Deco skjønte han måtte ha et annet opplegg for å få Messi tilbake.

-Han vil for alltid være det største idolet i klubbens historie. Vi har hatt store spillere som Cruyff og Ronaldo, men han er nok den største, sier Barca-direktør Deco til Sport.

LES: Dani Olmo ønsket av toppklubber, inkludert City og Arsenal

Deco har planen klar for å få Messi til å ta en verdig avskjed med Barca-supporterne.

–Jeg tror det vil bli en avskjedskamp, men det blir kanskje på det nye stadionet når den er klar. Han vil helt sikkert spille en avskjedskamp i Barcelona, men vi vet ikke når det blir, avslutter Deco.

Barcelona trenger sårt euros for å holde skuta flytende, det legges til og med inn en ekstra tur til USA i desember for kamper og ekstra inntekter. Vi tipper Barca-ledelsen kommer til å presse på at Messis avskjedskamp med gigantinntekter kommer heller før enn senere.

LES OGSÅ: Bellingham velger Real Madrid over Manchester City

Ingen artikler å vise