Jonny Evans – Fra å legge opp til Uniteds mentale styrke

0
61
Evans sin kveld. (foto: united, twitter)

Jonny Evans’ reise fra å vurdere å legge opp til å bli en nøkkelspiller i Manchester Uniteds tropp er bemerkelsesverdig. Den 35 år gamle midtstopperen har styrket lagets mentale holdning, og hans bidrag viser betydningen av erfaring og viljestyrke når det gjelder suksess.

Da Jonny Evans ble hentet inn til preseason var det en kul gest, mente vi. For Erik ten Hag var det del av en plan. Fra prøvespill på trening til del av troppen for sesongen. En utrolig historie for 35-åringen, spesielt når han egentlig var på sporet til å legge opp.

I den nordirske landslagsleiren forteller spilleren med 202 kamper for Man United om sommerens snuoperasjon.

LES: Bellingham velger Real Madrid over Manchester City

-Jeg tror jeg var gjennom en fase forrige år hvor man begynte å tenke: «Kanskje det er på tide å stanse». Jeg kunne ikke komme meg over skadene, og hver gang jeg kom tilbake gikk det galt igjen, begynner Evans ifølge Reuters.

-Det var mange som sa: «Du må være tett på å være ferdig». Men når man er nødt til å bevise det for seg selv, og det føler jeg at jeg har vært i stand til å gjøre nå, kommer det fra Evans.

Noen United-supporterne har kommet med spydige bemerkninger om at 35-åringen Evans i United-troppen markerer et bunnpunkt for klubben. Erik Ten Hag kan prise seg lykkelig for at en kamplysten veteran kan steppe opp når de to foretrukne midstopperne er på skadelista. Evans representerer mye av det Man United nå trenger av mentalitet.

LES OGSÅ: Mitchell van der Gaga vurderer Ajax-retur fra Manchester United

Ingen artikler å vise