Mulig retur til Bayern avsluttet

0
102
Jérôme Boateng: Denne dagen i lilla.

Det har vært stor spenning rundt Jérôme Boatengs mulige retur til Bayern München etter han trente med klubben og forhandligene om en ny kontrakt var i gang. Imidlertid ser det nå ut som at den spennende utviklingen er over. Ifølge rapporter fra tyske medier har Boateng valgt å ikke signere for Bayern, og saken er nå avsluttet.

Nesten, men ikke helt må vel være konklusjonen etter dagens nyhet.

Forrige uke rapporterte tyske Sky at klubbløse Jérôme Boateng var nær en retur til Bayern München. Etter det har 35-åringen vært på trening med storklubben mens partene skal være i «omfattende forhandlinger» om en kontrakt, med mål om å komme til enighet.

Les: Real Madrid utvikler Güler med en langsiktig plan

Det er egentlig mer overraskende at Bayern München valgte å starte forhandlinger med Boateng. På slutten av 2021 ble han dømt til en bot på 1,5 millioner euro for overgrep på sin ekskjærsten. – Det var noen i Bayerns ledelse som var bekymret for den mulige kritikkstormen som ville følge av en avtale.

Bild skiver at Boateng ikke vil signere for Bayern, til tross for trening med laget fredag ​​morgen. Etter det opplyste er avgjørelsen tatt og saken er «100 prosent» ferdig.

Hovedtrener Thomas Tuchel ble spurt om situasjonen på en pressekonferansen i forkant av søndagens hjemmemøte mot Freiburg:fredag: «Vi som fotballklubb og jeg som ansvarlig for den sportslige siden ønsker at en fotballavgjørelse bare skal være en fotballavgjørelse uten forutinntatte meninger og andre ting. Det vil ikke endre seg»

«Vi tar en avgjørelse (om Boateng) i ettermiddag.

Tyske medier står imidlertid på sitt og hevder at saken allerede er avgjort: 35-åringen får ikke tilbud om kontrakt.

Jérôme Boateng spilte tyske mesterklubben Bayern München mellom 2011 og 2021. Tidligere i karrieren har midtstopperen også representert Hertha Berlin, Hamburg og Manchester City og på merittlisten står det også 76 landskamper for Tyskland.

Les: Liverpool vurderer Malen som erstatter for Salah

Ingen artikler å vise