Møter Manchester-duo i Champions League åttedelsfinale

0
71
Elyounoussi skal gi Haaland the grand tour i Parken.

FC København står overfor en tøff utfordring i Champions League åttedelsfinalen, der de møter både Manchester United og Manchester City. Først er oppgjøret mot nåværende mesterne, Manchester City, i hjemmekamp på Parken. Elyounoussi og laget har en sjanse til å gjenta suksessen fra gruppespillet, der de sendte Manchester United ut av turneringen.

FC København gjorde jobben i Champions League-gruppespillet og sendte Manchester United ut av spill i Europa. På mandag ble en svett hånd senket ned i den store glassbollen til UEFA, der åttendedelsfinalen i Champions League trekkes. For Elyounoussi og FCK-gjengen blir det muligheten til å sende den andre Manchester-klubben ut av Champions League.

For opp av bollen kom også navnet til Manchester City. Jacob Neestrup sender spillerne ut mot de regjerende mesterne først i hjemmekamp i Parken.

LES: Jordi Gonzalez på vei til Rosenborg

Da er det Erling Haaland og City-spillernes tur å kjenne på den helt spesiell energien fra tribunen på intime Parken med sin småhumpete gressmatte. Kort sagt de perfekte forholdene for den danske klubben.

LES OGSÅ: Stjerne vender tilbake til Manchester United

Ingen artikler å vise