Jordi Gonzalez på vei til Rosenborg

0
163
Jordi Gonzalez

Talentene fortsetter å blomstre i norsk fotball, med Jordi Gonzalez Aznar på vei fra BK Häcken til Rosenborg. Den erfarne spanske fysioterapauten og tidligere ansvarlige for BK Häckens herrelags fysiske trening, skal nå bli assistent for den nyansatte hovedtreneren Alfred Johansson. Han ventes å styrke trenerstaben på Lerkendal.

Per-Mathias Høgmo har tatt med seg diktboka til Japan for å lede en av Asias storklubben Urawa Red Diamonds, tilbake i Allsvenskan står sist sesongs seriemester BK Häcken og blør talent.

Nå mister de flere fra Per-Mathias Høgmo sitt team.

Les: Har bestemt seg for å strippe Cristiano Ronaldo for rekorder

Rosenborg har en stor jobb foran seg hvis de skal tilbake i toppen av norsk fotball. – Denne sesongen endte på en 9.plass med bare 39.poeng. Til sammenligning fikk serievinner Bodø/Glimt 70.poeng.

Kjenner Norge svært godt!

Fotballkanalen skriver at Jordi Gonzalez slutter i sin rolle i BK Häckens lederstab og lander på nyåret på Lerkendal. Den siste uken startet det å komme informasjonsdrypp om at Jordi Gonzalez, ansvarlig fysisk trener i BK Häckens herrelag, er aktuell for Rosenborg.

Adresseavisen skriver at det bare er detaljer som gjenstår før spanjolen bytter Hisingen til Trondheim. Gonzalez blir assistenttrener for svenske Alfred Johansson, som nylig forlot FC København for Rosenborg.

Les også: Jadon Sancho har fått «junior-stempel» i Bundesliga

Jordi González Aznar har tidligere jobbet i Djurgården, det norske landslaget, og sammen med tidligere Hammarby-trener Marti Cifuentes, da de begge var i Sandefjord.

Nylig ble det offisielt at Häcken kvitter seg med hovedtrener Per-Mathias Högmo til japanske Urawa Red Diamonds.

Ingen artikler å vise