Mitchell van der Gaga vurderer Ajax-retur fra Manchester United

0
75
Mitchell van der Gaag og Erik ten Hag skilt ved fødselen.

Assistenttrener, Mitchell van der Gaag, som fulgte med Erik ten Hag fra Ajax til Manchester United, kan være på vei tilbake til nederlandske Ajax. Den tidligere duoen har hatt suksess sammen, mens Ajax sliter i sesongens start. Van der Gaag anbefales som mulig erstatter for Ajax-manager Maurice Steijn.

Den 51 år gamle tidligere midtstopperen Mitchell van der Gaag var på hils med Manchester United manager Erik ten Hag før han i 2019 overtok ansvaret for Jong Ajax. – Det var starten på et samarbeid med Erik ten Hag som da var manager for Ajax.

Det var helt naturlig for Erik ten Hag da kan tok over Manchester United sist sommer å ta med seg Mitchell van der Gaag som assistenttrener til klubben. Duoen hadde jobbet sammen i Ajax hvor de hadde stor suksess.

Les: Wayne Rooney fikk sparken i natt

De Telegraaf skriver at de to kan gå hver til sitt. Van der Gaag er nemlig svært aktuell for en retur til Ajax. Onde tunger sier Mitchell van der Gaag er den eneste på Old Trafford som Erik ten Hag genuint liker.

Den nederlandske storklubben har hatt en treg start på sesongen og ligger på 16. plass på tabellen med kun fem poeng etter seks kamper. Det gjør at klubbens nåværende manger Maurice Steijn sin jobb henger i en svært tynn tråd.

Trenerikonet Louis van Gaal, som for tiden har en rådgivende rolle i Ajax har anbefalt Mitchell van der Gaag som Steijns etterfølger.

Les mer: Manchester City og Chelsea kjemper om stjerne fra Inter Milan

Manchester United ligger på tiendeplass i Premier League med 12 poeng etter åtte kamper.

Ingen artikler å vise