Wayne Rooney fikk sparken i natt

0
97
Wayne Rooney

Den engelske fotballtreneren Wayne Rooney fikk sparken i natt. Nå må D.C United få en ny trener.

Det var en overraskelse for mange av Wayne Rooney i natt sluttet i D.C. United. – Manchester United legenden kunne lett blitt og kjempet for å beholde jobben som manager i MLS-klubben. Minutter etter seieren over New York City i natt fikk han sparken og nå skjønner vi hvorfor det var så lett å få han til å gå.

Wayne Rooney startet sin trenerkarriere som spillende trener i Derby, for så gradvis overta og bli manager samtidig som han selv la fotballskoene på hylla. Han gjorde en god jobb, men klarte ikke hindre nedrykk til League One etter kraftige poengtrekk grunnet en langvarig økonomisk krise. – Den gode jobben han gjorde for Derby bragte han til D.C. United.

Les: Mulig retur til Bayern avsluttet

Selv om tilværelsen i USA var bra har 37 åringen ønsket å lede en Engelsk klubb igjen, helst i Premier League. – Det åpner seg helt sikkert opp mange muligheter i ukene som kommer, en som kan være rett rundt hjørnet befinner seg i Championship.

The Mirror skriver i morgentimene i dag at Birmingham City er interessert i å få inn Rooney som manager. Klubbens amerikanske eiere skal visstnok ønske seg et større navn. John Eustance som er inne i sin første managerjobb, med mindre du tar med Kidderminster Harriers som spiller i National League North gjør faktisk en god jobb for Birmingham.

41 år gamle John Eustace som har vært vikarmanager for QPR og assistent for det irske landslaget er på starten av det som kan bli en strålende managerkarriere, men fortsettelsen blir trolig ikke i Birmingham.

Les: Costa og Leeds enige om å avslutte kontrakt tidlig

Birmingham ble nummer 17 i Championship forrige sesong. Etter elleve spilte kamper denne sesongen ligger de på 6. plass på tabellen.

Ingen artikler å vise