Misnøye og press øker rundt Erik ten Hag

0
121
Gabriel Barbosa

Manchester Uniteds manager Erik ten Hag står overfor økende press og misnøye i garderober, med flere spillere som anses som overvurderte. En spiller som Antony har særlig skuffet etter sin overgang fra Ajax, og hans kontroverser utenfor banen bidrar til misnøyen. I tillegg utforsker klubben muligheten for en bytteavtale med Flamengo for spissen Gabriel Barbosa.

Det kommer ikke til å være Jadon Sancho som «feller» Manchester United manager Erik ten Hag, men det faktum at han har kraftig overvurdert spillere han har ledet før i Ajax eller som har erfaring fra Eredivisie.

Det stemmer sikkert at gårsdagens seier på Craven Cottage gir han litt pusterom, men han er i ferd med å miste garderoben, spesielt blant de som var der før Erik ten Hag kom til Old Trafford i fjor sommer er det mye misnøye å spore.

Les: Evans forsvarer Højlund etter VAR-straffe

En som absolutt ikke har levert er den brasilianske høyrevingen Antony som i tillegg til å floppe totalt har et svært lite tilfredstillende forhold til kvinner. (Fortsatt under etterforsking) – Manchester United betalte Ajax 95 millioner euro (1,12 milliarder kroner) da han i fjor sommer kom som et vedheng til Erik ten Hag.

Transfermarkt mener at verdien nå er nede i 50 millioner euro, men det er det absolutt ingen som er villige til å betale. For å slippe å bokføre tap vil det lønne seg å subsidiere Antony sin ukelønn på 200 000 pund på lån.

Daily Mirror melder at Manchester United interessert i å signere Flamengo-spissen Gabriel Barbosa.

Flamengo kan vurdere en bytteavtale 27 åringen, hvor milliardfloppen Antony går i motsatt retning. Det skal være et lån det er snakk om for den brasilianske klubben er ikke i nærheten av å klare/ville betale det som må betales.

Manchester United har strukket den økonomiske strikken langt. Det må være et lån og ikke en ren signering er fordi de ikke ønsker å komme i konflikt med det økonomiske regelverket Financial Fair Play.

Barbosa deler daglig «vakre» bilder og videoer i sort/hvitt med sine 11 millioner følgere på Instagram.

AC Milan også være interessert i Barbosa som skal ha en prislapp på 25 millioner euro.

Les: Xabi Alonso rykker opp som hovedkandidat for jobben

«Gabigol» ble spådd en lys fremtid da han kom til Inter i 2016. Men spissesn floppet totalt og etter et par låneopphold returnerte han til Brasil og Flamengo på permanent basis i 2020.

Barbosa, som er under kontrakt til 2024, har funnet målet igjen hjemme i Brasil og scoret 20 mål på 55 kamper denne sesongen.

Ingen artikler å vise