Evans forsvarer Højlund etter VAR-straffe

0
111
Højlund, her med god avstand til City-spilleren. (foto: united, twitter)

Den 20 år gamle danske midtbanespilleren, Rasmus Højlund, var involvert i en avgjørende episode under Manchester-derbyet da han ga bort et straffespark ved å felle Rodri i Uniteds straffefelt. Jonny Evans mener at Højlund ikke gjorde noe galt i duellen, og at VAR-beslutningen var feil. Evans påpeker at det er vanlig at forsvarsspillerne rundt har kontakt med motstanderen i boksen, og han mente at avgjørelsen var forvirrende for alle i pausen etter VAR-sjekken.

Rasmus Højlund skulle vise han hadde den nødvendige x-faktor til å avgjøre sitt første Manchester-derby. Det var også 20-åringen med på, men for feil lag. Dansken sendte Rodri i bakken inne i United-feltet etter 26 minutter, en VAR-sjekk senere ble det dømt straffe og gavepakke til Haaland. United kom seg aldri etter dette.

Dansken må ha hatt det tungt etter kampen, men veteran Jonny Evans mener 20-åringen gjorde som han skulle i duellen med Rodri.

LES: Brentford jakter på toppscorere

-Det er skuffende. Man ser ofte den slags i boksen, og jeg syns ikke Rasmus tok tak i drakten hans, begynner Evans ifølge Manchester Evening News.

-Han hadde en arm på ham, og det ser man forsvarsspillere gjøre ofte. Da det ble gjennomgått av VAR ble den ansett som en klar og åpenlys feil, så dommeren er i en vanskelig posisjon, for han må nesten bare gi det (straffe). Jeg var litt forvirret over den, og det tror jeg alle var i pausen, sier Evans.

LES OGSÅ: Paul Merson: Harry Maguire er nøkkelen

Ingen artikler å vise