Mbappé får ultimatum av Real Madrid

0
78
Ser mot.. Ja, hvilken klubb ser 25-åringen egentlig mot? (psg, twitter)

Real Madrid setter hardt mot hardt i jakten på Kylian Mbappé og gir franksmannen en frist til midten av januar for å bestemme seg im han vil forlenge kontrakten med klubben. Et sign-on fee på imponerende 130 millioner euro ligger klart på bordet, signaliserer Marca. Nå er det klart at Mbappé ikke kan dra ut på tiden i den pågående overgangssagaen.

Kylian Mbappé har sørget for å stjele overskriftene i sagaen om overgangen til Real Madrid som aldri kom. Mange begynner å bli lei av alt våset og vinglingen, men når du har levert 46 mål for Frankrike, 233 scoringer på 282 kamper i PSG-drakta og fortsetter å score ukentlig, da er du i forhandlingsposisjon. Med kontraktsutøp neste sommer – hvis 25-åringen ikke lar seg kjøpe til å bli på Parc des Princes – spisser det seg nå ytterligere til.

De siste månedene har meldinger fra spansk media kommet om at Real Madrid-ledelsen ikke er interessert i å løpe etter Mbappé nok en gang og møte stengt før sesongstart. Ifølge The Atheltic har La Liga-klubben gitt franskmannen ultimatum om å at han må bestemme seg innen midten av januar hvis han skal velge Real for neste sesong.

LES: Vil ikke tilbake til Atlético Madrid

Ifølge Marca har Real Madrid gravd dypt for at det ikke skal stå på det økonomiske. Det spanske mediet hevder sign-on fee på 130 millioner euro ligger klart på bordet.

Nesten 1,5 milliarder kroner for å ta frem signaturpennen og treffe over den prikkete linjen med sine tolv bokstaver.

Les mer: Uniteds Højlund mottar færrest pasninger i Premier League

Vi har sluttet å gjette på hva Haalands største rival bestemmer seg for, men denne gangen kommer 25-åringen ikke til å kunne melke prosessen langt inn i sommeren.

Real Madrid – Mallorca

Ingen artikler å vise