Vil ikke tilbake til Atlético Madrid

0
101
(foto: barca, twitter)

Den portugisiske fotballspilleren Joao Felix er på lån hos Barcelona fra Atletico Madrid. Både klubben og spilleren vil gjerne fortsette sammen permanent, men grunnet klubbens økonomiske situasjon, er det ikke sikkert at det går.

En ting er helt sikkert Joao Felix vil ikke tilbake til Atlético Madrid i hvert fall så lenge Diego Simeone er manager. – Den portugisiske spissen blomstret opp i det øyeblikket han ankom Barcelona 1.september.

24 åringen har definitvt funnet seg til rette i Catalonia og scoret seks mål på 20 kamper. Barcelona manager Xavi Hernandez ønsker å beholde Felix – men har de råd?

Les: Ny Super League: Liverpool holder kortene tett til brystet

Lånet fra Atletico Madrid går ut til sommeren, men ifølge Goal er det en gjensidig interesse fra både Barcelona og Felix om å fortsette sammen på permanent basis, men det vil være langt fra sikkert. Barcelonas økonomiske situasjon, som som fortsatt er anstrengt til tross for milliardoverskudd sist sesong, kan sette en stopper for en avtale.

I tillegg ønsker Barcelona også å beholde Joao Cancelo, som er på lån fra Manchester City, og Goal skriver at klubben kan bli tvunget til å velge mellom Felix og Cancelo da de ikke ser ut til å ha råd til å kjøpe dem begge.

Felix vil trolig koste et sted mellom 50 og 70 millioner euro, mens høyreback Joao Cancelo som har kontrakt frem til sommeren 2026 er i følge Transfermarkt verdt 40 millioner euro.

Joao Felix sin kontrakt med Atletico Madrid går ut sommeren 2027.

Les også: Vitesse henter inn velkjent redningsmann som hovedtrener for sjette gang

Ingen artikler å vise