Endelig kom målet Rasmus Højlund har ventet på

0
74
Garnacho trengte Højlunds scoring for å kunne feire sine to egne i seier. (foto: united, twitter)

Det har vært kjent at den danske spissen Rasmus Højlund ikke har hatt verdens beste start i Premier League. Både mangel på mål og mottak av pasninger har gjort at han ikke har vært helt på topp. Det var ikke før kampen mot Aston Villa at det endelig snudde.

Der kom den! Endelig fikk Højlund ballen foran mål i en Premier League, endelig holdt 20-åringen hodet kaldt, endelig kom første scoring i verdens tøffeste liga. Timingen kunne ikke vært bedre.

På Old Trafford, fra 0-2 mot tittelkandidat Aston Villa etter første omgang. Så to scoringer av Garnacho, før Rasmus Høylund lurte inn ballen bak Villa-keeperen i det 82. minutt til 3-2 og matchvinnende scoring.

LES: Tottenham prøver å sikre seg Chelsea-spiller

Ville scener etter scoringen viser hvor mye det betød for Højlund og resten av spillerne. Legg spesielt merke til Andre Onana, som vet hva det vil si å ha det seigt i debutsesongen:

Etter kampen roste Bruno Fernandes dansken for første scoring etter 14 Premier League-kamper, men minnet på at dette må kun være begynnelsen.

-Jeg håper ikke at dette blir den beste dagen i livet hans, for jeg håper det er mer i vente. Vi har virkelig bruk for ham og alle våre angrepsspillere til å score mål, kommer det fra United-kapteinen til BBC.

LES OGSÅ: Sir Jim Ratcliffe planlegger endring i Manchester Uniteds stab etter kjøpet

Jobben har så vidt startet for Rasmus Højlund.

Ingen artikler å vise