Klopp ønsker mer engasjement fra supporterne

0
74
Ikke helt fornøyd med supporterne, nei. (foto: liverpool, twitter)

Selv etter en imponerende 5-1 seier mot West Ham i ligacupen, er Jürgen Klopp misfornøyd med stemningen på Anfield. Liverpool-manageren retter kritikk mot deler av supporterne og påpeker behovet for et mer engasjert hjemmepublikum, spesielt med tanke på den kommende kampen mot Arsenal. Klopp oppfordrer de som ikke er i rett form til å støtte laget å gi bort billettene til andre.

Liverpool-supporterne på Anfield koste seg med topp underholdning da Klopps menn knuste West Ham med 5-1 seier i ligacupen. Med dette fosser de røde videre til semifinale, men Jürgen Klopp var alt annet enn fornøyd.

Ingen trener klarer å være misfornøyd med 5-1 seier over Englands for tiden 8. beste klubb, men innsatsen fra deler av supporterskaren på Anfield var tam.

LES: Prøver å ikke legge for mye press på ham

På lørdag reiser Arsenal til Anfield for å sloss om plassen på toppen av Premier League-tabellen, Klopp kan ikke ha et Anfield-publikum som ikke gjør sin del av jobben for å stanse londonklubben.

-Jeg var ikke spesielt fornøyd med stemingen bak meg. Jeg lurte på hva de ville ha. Vi har bruk for Anfield på lørdag (mot Arsenal), begynner Klopp til Liverpool Echo.

LES OGSÅ: Sevilla får inn en tredje trener for sesongen

Før han retter fingeren mot supporterne som tror de ikke må bidra på hver eneste hjemmekamp.

-Vi trenger at Anfield «står på tærne»… Hvis du ikke er i den rette formen, så gi billetten din til en annen, sier Klopp bryskt.

Pep Guardiola har gjentatte ganger klaget på manglende trøkk fra supporterne på Etihad, Klopp aksepterer ikke «City-tilstander» på Anfield.

Liverpool – Arsenal

Ingen artikler å vise