Sevilla får inn en tredje trener for sesongen

0
47
Sergio Ramos forsøker å fortelle Ørjan Nyland at det var en pasning. (foto: sevilla, twitter)

Sevilla står overfor en kritisk periode i La Liga etter å ha sparket Diego Alonso. Quique Sanchez Flores tar nå over som tredje trener for sesongen. Oppi alt dette, sliter samtidig Ørjan Nyland med hofteproblemer, og har vært utilgjengelig siden november. Vi ønsker han god bedring, mens Flores forbereder seg på en viktig bortekamp mot Granada på tirsdag.

Ørjan Nylands klubb er i krise. Siden Sevilla valgte å sparke Julen Lopetegui i 2022 har det vært vanskelig å finne en trener som kan møte forventningene til klubbeierne. Uten å sammenligne Manchester United og Sevilla, men den stolte La Liga-klubben med sine 7 europaligatitler måles hver sesong med tidligere bragder. Nå er neste trener klar, denne gangen står det om overlevelse i La Liga.

Diego Alonso fikk sparken på lørdag, inn kommer Quique Sanchez Flores som sesongens tredje Sevilla-trener. 58-åringen har vært arbeidssøker etter å ha fått sparken hos Getafe i april. Flores har to opphold som trener hos Watford i Premier League og har også tidligere ledet Valencia, Benfica, Atletico Madrid og Espanyol.

LES: Napoli måtte sette illsint trener i «bøttekottet»

Ørjan Nyland har med hofteproblemer selv ikke kunnet hjelpe klubben siden november, vi ønsker «vår mann» i La Liga good recovery. For Seville extra speedy recovery, på tirsdag venter bortekamp for trener Flores mot Granada.

LES OGSÅ: Spissen med 130 scoringer i Championship har sendt åpen søknad til Ryan Reynolds

Ingen artikler å vise