Kalvin Phillips på vei til Juventus fra Manchester City

0
272
Phillips skal slippe til på kamparenaen. (foto: city, twitter)

Forhandlingene er i gang mellom Manchester City og Juventus angående midtbanespilleren Kalvin Phillips. Serie-A-klubben ønsker en utlånsavtale med mulig kjøpsopsjon, mens City foretrekker en kjøpsplikt. Phillips kan være på vei til Torino for resten av sesongen, med City og Juventus i samtaler om hans fremtid.

Få toppspillere i Premier League har vært så sterkt linket til exit det siste året som Kalvin Phillips. Guardiola har selv uttalt han ikke kan tilby den tidligere Leeds-stjerna en fast plass i City-angrepet, Gareth Southgate har vært overtydelig på at den sentrale midtbanespilleren kommer lenger og lenger unna EM-billett for hver uke uten spilletid. Nå er forhandlingene i gang som skal gi 28-åringen spilletiden han fortjener.

Manchester United var tidligere i måneden linket til Phillips, men ifølge Football-Insiders kilde er det «svært usannsynlig» at City gir United bistand og sender spiller til byrivalen. Ikke overraskende.

LES: Stjerne vender tilbake til Manchester United

Phillips er heller på vei bort fra Premier League. Ifølge overgangsjournalist Romano er forhandlinger i gang mellom Manchester City og Juventus om utleie for resten av sesongen, der Serie A-klubben ønsker seg en kjøpsopsjon som kan utnyttes hvis Phillips når opp til forventningene.

Romano hevder Phillips selv er åpen for muligheten til å sette seg på flyet til Torino i januar. For Juve skal Phillips dekke opp for «fraværet» til Pogba (dopinganklage) og Nicolo Fagioli (brudd på bettingregler).

Betyr det at Phillips kan ende opp med retur til City før neste sesong? Ifølge Romano ønsker City seg ikke en kjøpsopsjon i kontrakten med Juve, men en kjøpsplikt. Phillips og City er ferdige med hverandre.

LES OGSÅ: Paul Pogba med på et helt spesielt Dream Team

Ingen artikler å vise