Paul Pogba med på et helt spesielt Dream Team

0
170
Et lite lysglimt i en ellers så mørk fotballhverdag. (foto: juventus, twitter)

Vi digget Paul Pogba på topp i Manchester United-drakta og i den franske landslagsdrakta. Problemet med den franske verdensmesteren er at det har blitt så altfor lite «på topp» og for mye grums utenfor gressmatta. Spilleren som forrige sesong leverte 161 minutter på banen for arbeidsgiver Juventus, startet inneværende sesong med halvtimen i de to første seriekampene, skade, så supsendert i september etter postiv dopingtest. Ikke mye lyspunkter for den livsglade franskmannen, da er det sikkert hyggelig å få plass på et helt spesielt Dream Team.

Karim Benzema ble denne uken utfordret til å sette opp sitt drømmelag av sin saudiarabiske klubb. Real Madrid-legenden tar ikke overraskende med en del spillere fra Real, får plass til en fortsatt aktiv Bayern München-legende, en Barcelona-legende i trøbbel – og Paul Pogba.

LES: Tidligere toppscorer i Bundesliga har fått beskjed om å finne seg ny klubb

Pogba er inne i startelleveren når Benzema stiller lag i en fiktiv Dream Team-kamp, mens Cristiano Ronaldo (spilleren Benzema spilte sammen i 342 kamper) og Lionel Messi må se kampen fra tribunen.

Her er Benzemas topp 11 spillere. Seg selv inkludert, selvfølgelig:

Manuel Neuer

Dani Alves

Pepe

Sergio Ramos

Marcelo

Ronaldinho

Claude Makelele

Paul Pogba

Zinedine Zidane

Ronaldo Luiz Nazário de Lima

Karim Benzema

SPORTEN: Kun 6 spillere i Premier League-historien har klart det samme som Son Heung-min

Vi håper Paul Pogba får med seg denne anerkjennelsen.

Ingen artikler å vise