Juventus er interessert i dansk midtbanespiller

0
131
Pierre-Emile Højbjerg

Pierre-Emile Højbjerg er ikke blant favorittene. Han var nær en exit denne sommeren på grunn av interesse fra to store klubber. Nå viser det seg at Juventus har visst interesse for den danske midtbanespilleren, men at de må kvitte seg med en del spillere, for å få plass til han.

Det var nære på i sommer. Tottenhams danske midtbanespiller Pierre-Emile Højbjerg var på vei ut, ihvertfall mentalt før den nye manageren Ange Postecoglous entret areanen i sommer. 28 åringen er ikke blant den greske manageren sine favoritter og så lenge Tottenham fortsetter å gjøre det bra er det lite sansynlig det kommer noen store endringer med det første.

Højbjerg avsluttet samarbeidet med sin agent etter at en exit fra London-klubben falt i fisk. Både Atlético Madrid og Manchester United var på ballen, selv om tilbudet fra Old Trafford var fristende var tanken om La Liga og varmt klima det som trakk mest.

Les: Kan bli en veldig kort periode som keeper

Calciomercato opplyser nå at Juventus er interessert i å signere Højbjerg, men først må klubben kvitte seg med spillere for å frigjøre penger til en signering av den danske landslagsspilleren.

Denne sesongen er Højbjerg spilt fem kamper i Premier League. Han kom til Spurs fra Southampton i 2020, og har kontrakt ut 2025. Tidligere har han også bakgrunn med spill i Bayern München, Schalke 04 og Augsburg.

Les også: Hadde aldri spilt utenfor Brasil før dette

Ingen artikler å vise