Kan bli en veldig kort periode som keeper

0
93
Andre Onana (foto: united, twitter)

Stjernekeeperen David de Gea forlot klubben etter 12 fantastiske år, og nå står han uten klubb. Manchester Uniteds nye keeper Andre Onana imponerer ikke like sterkt som ex-keeperen, så nå har han frem til jul på å virkelig bevise at han fortjener plassen.

Etter en vanskelig start på sesongen er det noen som mener Manchester United er best tjent med å ta tilbake David de Gea som fortsatt er klubbløs etter hans avtale ikke ble fornyet i sommer.

Andre Onana endte hos Manchester United, en signering som skulle sikre en keeper av verdensklasse etter at forrige sesongs beste Premier League-keeper var ferdig i klubben etter tolv år. Ten Hag fikk viljen sin og den tidligere Ajax-keeperen ble hentet inn på en avtale verdt 52,2 millioner euro fra Inter Milan. David de Gea på sin side fikk en lite verdig avskjed i klubben. Etter 7 kamper er det likevel ingen ro rundt keepersituasjonen på Old Trafford.

Les: Hadde aldri spilt utenfor Brasil før dette

De Gea forlot Man United som keeperen med flest clean sheets i klubbhistorien, men vil også bli husket for noen uforståelige og kostbare tabber. Etter syv kamper står Onana med to clean sheets på syv kamper, 14 baklengs og allerede noen horrible tabber som har kostet United dyrt.

Har maks frem til jul for å bevise!

Andre Onana sin posisjon som førstekeeper for Manchester United kan bli svært kort. Altay Bayındır og veteran Tom Heaton som også ble hentet inn i sommer er ikke tenkt på som annet enn reserve. – Det letes igjen utenfor Old Trafford.

Manchester United følger igjen nøye med på Atletico Madrid-keeper Jan Oblak.

Ifølge den spanske blekka Fichajes har Manchester United tatt opp interessen for Jan Oblak. Atletico Madrid-keeperen var lenge linket til Premier League-klubben, Oblak ble værende i La Liga med kontrakt til 2028. Hvis Onana ikke etablerer seg som planlagt, kan den slovenske landslagskeeperen igjen være aktuell for Old Trafford.

Les: Nå får han sparken enda en gang

30 år gamle Oblak har spilt i Atletico Madrid siden sommeren 2014, da han flyttet til klubben fra Benfica.

Atletico Madrid har kontrakt med den slovenske målvakten til 2028.

Ingen artikler å vise