Ikke alle er enige i hvem som skal få årets Ballon d’Or

0
167
Haaland. (foto: city, twitter)

Verdenskjente Lionel Messi har imponert på fotballbanen år etter år. Han har vunnet en rekke gullballer og ikke minst VM med Argentina. Nå er det nok en utdeling av gullballen, men ikke alle er enige i at Messi fortjener den i år også.

Vi nærmer oss igjen utdelingen av Ballon d’Or. Også denne gangen prates det om Lionel Messi som er på vei mot sin åttende gullball. Da argentineren endelig kunne løfte VM-trofeet, var det som en brikke falt på plass i fotballhistorien. Sterke krefter vil at Messi skal skal få den udiskutable plassen på toppen. For Adrien Rabiot kan det ikke bli Messi som stikker av med gullballen dette året.

-Jeg hører at mange sier at Lionel Messi får den, men fra et sportslig ståsted vil det stå mellom Kylian Mbappé og Erling Haaland, begynner Juventus-spilleren til RMC Sport.

LES: Ivan Perisic forlater Tottenham

Så hvem mener den franske landslagsspilleren må vinne?

-Det er vanskelig å si hvem av de to. Det kommer an på hva du baserer det på. Man blir aldri enige, men det vil stå mellom de to. Jeg ekskluderer alle de andre, avslutter Rabiot.

I oktober får vi vite om en ny tittel skrives inn i Messi-historien, eller om Rabiot får rett i at generasjonsskiftet allerede har skjedd. Vi likte selvfølgelig at franskmannen ikke kunne plassere sin landsmann automatisk på topp.

LES OGSÅ: Mulig retur til Bayern avsluttet

Ingen artikler å vise