Ivan Perisic forlater Tottenham

0
227
Perisic har levert det han skulle før skaden. (foto: spurs, twitter)

Den kroatiske fotballspilleren Ivan Perisic, som ble hentet til Tottenham i 2022, har nå bestemt seg for å forlate klubben frivillig.

Ivan Perisic ble hentet til Spurs i 2022 av italiensk sportsdirektør og trener. Nå er begge to borte, i januar er det den kroatiske landslagsspilleren sin tur, men dette er en frivillig exit.

Førstesesongen i Spurs-drakta var imponerende, med solid spill, 12 assists og en scoring på 44 kamper. Neste sommer løper kontrakten ut for 34-åringen, men med en lei kneskade er det forventet at vingen vil miste store deler av denne sesongen.

LES: Salah ruller i millioner hos Liverpool

Ifølge Football-Insiders kilder har Perisic bestemt seg for å forlate Spurs og allerede valgt neste klubb. Der er forventet at Spurs gir grønt lys for exit.

Så hva er neste steg for 34-åringen med spill for Club Brugge, Borussia Dortmund, Inter Milan, Bayern München og Tottenham? Ifølge

Football-Insiders kilder har Perisic muntlig avtale om retur til hjemlandet til ungdomsklubben Hadjuk Split. Høres ut som en verdig avslutning uten den nå så populære avstikkeren til Saudi-Arabia.

LES OGSÅ: Real Madrid utvikler Güler med en langsiktig plan

Ingen artikler å vise