Gerard Piqué vender tilbake som trener etter å ha startet på Sorare Rivals

0
35
(foto: barca, twitter)

Gerard Piqué kunngjør at han vender tilbake til fotballverden som trener etter å ha startet sin trenerkarriere på Sorare Rivals. Piqué, som har spilt for Barcelona og Manchester United, deler detaljer senere og utfordrer fans til head-to-head kamper med sjansen til å vinne en signert La Liga-trøye.

Den høyreiste spanske forsvarsspilleren med det fulle navnet Gerard Piqué Bernabéu både startet og avsluttet sin karriere i Barcelona med et opphold på Old Trafford i midten. (Med det etternavnet følte han sikker han var kommet hjem hver gang Barcelona spilte borte mot erkerival Real Madrid)

Etter et fireårs langt opphold hos Manchester United og Sir Alex returnerte midtstopperen til Spania og Barcelona. Her ble han fra 2008 til 2022, da han siste sesongen skjønte han var en belastning for Xavi og regnskapet til klubben.

Så takket en tårevåt Pique for seg og gikk inn i en barnslig offentlig krangel med ekskona Shakira. I tillegg til dette har Pique brukt navnet sitt og tid til å etablere Kings League med innendørs fotball. Nå trenger 36-åringen noe mer i livet.

-Det er et nytt år, og etter grundige overveielser har jeg besluttet å vende tilbake til fotballverdenen som jeg har savnet mye, skriver Pique på sosiale medier.

LES: Kylian Mbappé-representanter avviser rykter om avtale med Real Madrid eller Premier League

Okay, Old Boys-fotball?

-Denne gangen blir det ikke som spiller, men som trener. Jeg vil dele flere detaljer i slutten av uken, kommer det fra den tidligere spilleren med 616 Barca-kamper og 103 for det spanske landslaget.

Vel nå er det slutten av uken og Pique har kommet med sin avsløring. Fantasy football!

Han skriver: «Det er offisielt: Jeg har nettopp startet min trenerkarriere på #SorareRivals! 🤝

Utfordre meg head-to-head til din første kamp, og du kan vinne en teamsignert @laliga-trøye. ⚔️»

Les mer: Manchester United aktivere klausul for å returnere Reguilon fra lån

Ingen artikler å vise