Kylian Mbappé-representanter avviser rykter om avtale med Real Madrid eller Premier League

0
53
Ser mot.. Ja, hvilken klubb ser 25-åringen egentlig mot? (psg, twitter)

Kylian Mbappé’s representanter avviser påstandene fra Foot Mercato om en avtale med Real Madrid denne sommeren og The Times om en mulig overgang til Premier League. De understreker at det verken er noen avtale eller pågående forhandlinger om hans fremtid. Representantene påpeker også at ingen eksterne krefter kan diktere timingen for Mbappé’s avgjørelse.

Foot Mercato hevdet på søndag at Kylian Mbappé nå er enig med Real Madrid om signering i sommer. La Liga-klubben har satt frist om avgjørelse til midten av januar. PSG-ledelsen er derimot sikre på at de får 25-åringen til å forlenge. The Times hevder franskmannen er på vei til Premier League. Forvirret? Mbappés representanter rykket ut for ikke miste kontroll på historieskrivingen.

For det passer franskmannens forhandlere dårlig at det fremstår som klienten har bestemt seg om neste trekk når han kan spasere ut som free agent til sommeren. Enighet skaper ingen friksjon mellom klubben, friksjon skaper perfekte forhandlingsforhold for kyniske agenter.

LES: Haaland støtter utestengte Sancho midt i United-feide

-Det er ingen avtale på plass rundt Kylians fremtdi, mens det heller ikke pågår noen forhandlinger på nåværende tidspunkt, meldes det fra franskmannens representanter til RMC Sport.

Og hvis noen skulle være i tvil om hvor makten ligger:

-Under ingen omstendighet kan noen med påvirkning diktere timingen av Kylians beslutning, brummes det fra Mbappés representanter.

LES OGSÅ: Konolyanka avslutter kortvarig stint med CFR Cluj

Ingen artikler å vise