Franskmannen er på vei ut av Manchester United

0
59
Sånn vi liker å se den franske verdensmesteren. (foto: united, twitter)

Den franske midtstopperen Raphael Varane er på vei ut av Manchester United. Han har nå spilt for klubben i tre år, med mange solide prestasjoner. Allikevel er det flere faktorer som spiller inn, når det kommer til hvorfor han er på vei mot en exit.

Da Raphael Varane dro på seg Man United-drakta i 2021, var det en gedigen signering for klubben. Varane har også gitt United-supporterne glimt av Real-storhet, i Liverpool-kampen på Anfield som United kjempet inn til 0-0 og poengdeling, var franskmannen Uniteds beste. Skader og manglende kampform har likevel ødelagt mye. Engelsk media har varslet Varane på exit i 2024. Selv om mange United-supportere digger franskmannen, er det ingen overraskelse hvis det blir en endring i midtforsvaret med Ratcliffe på vei inn som eier. Det overraskende er at Varane kan ende opp med tittelkamp i La Liga og Champions League.

Manchester United mistet begge billettene til videre spill ute i Europa etter å ha endt på sisteplass i Champions League-gruppespillet, Real Madrid er fortsatt en av favorittene til å ta tittelen, både i Champions League og La Liga.

LES: Møter Manchester-duo i Champions League åttedelsfinale

Ifølge overgangsjournalist Christian Falk har Real Madrid-ledelsen signalisert de ser på Varane som den ideelle forsterkningen under Carlo Ancelotti, med førstevalgene David Alaba og Eder Militao begge ute med skade. En spiller som slipper introduksjon og kan gå rett inn i Real-forsvaret og levere på øverste nivå.

LES OGSÅ: Kalvin Phillips på vei til Juventus fra Manchester City

Åpner Manchester United-ledelsen for exit i januar og gamleklubben Real Madrid kaller inn Varane med utsiktene for spilletid og titler, skjønner vi ikke at det er et tilbud franskmannen kan takke nei til.

West Ham – Manchester United

Ingen artikler å vise