Paul Merson: Harry Maguire er nøkkelen

0
169
Big Harry. (foto: united, twitter)

Den tidigere fotballspilleren, nåværende engelske treneren, Paul Merson, råder Erik ten Hag til å om å stole på Harry Maguire for å stoppe Erling Haaland og Manchester City.

Paul Merson har hatt sine kranglerunder på fotballbanen og som Sky Sports fotballprater. Denne gangen er han ikke ute etter å krangle, men å komme med det han mener er et godt råd til Erik Ten Hag.

Harry Maguire har denne måneden vist han har mentaliteten og fotballkompetansen til å være del av midtforsvaret hos Erik ten Hag. Skader har gitt den delvis utstøtte tidligere kapteinen muligheter, de har big Harry så til de grader tatt vare på. Paul Merson er overbevist om at 30-åringen er rett mann for å stanse verdens beste spiss og The Treble-mester.

LES: Fotballverden sørger over tapet av den ikoniske legenden

På søndag er det klart for et av verdens største byderbyer når rødt og lyseblått skal gjøre opp om hvem som eier Manchester.

-Det blir en annerledes kamp for ham (Maguire) mot Manchester City. Mot Sheffield United kom ballen inn i boksen, og han kjempet mot spissene. Han er en stor gutt og han vil alltid vinne headingene sine. Det var det perfekte spillet for Maguire, begynner Merson til Sky Sports.

-Men mot et lag som City er det litt annerledes. Det vil være mye bevegelse foran og mange løpere for Maguire og United-forsvaret å stri med. Det er også Erling Haaland, fortsetter den tidligere engelske stjerna.

Betyr det at Maguire bør starte på benken?

-Manchester United er et bedre lag med Maguire på banen. Jeg skjønner ikke hvorfor han ikke spiller hver uke for United. Maguire har ikke mye å tape i dette spillet. Folk vil forvente at han og United skal slite mot City. Hvis de taper, vil alle skylde på ham. Hvis de vinner, vil han ikke få æren han fortjener. Han har vist mye for å takle det han har vært gjennom, og mot City kan han bare gå ut og spille sitt eget spill, kommer det fra Merson.

LES OGSÅ: Pochettino tar kontroll over Chelsea-overganger

Eller sagt på en annen måte: Ten Hag må ikke finne på å starte uten Harry Maguire mot Haaland og gjengen.

Ingen artikler å vise