Brentford jakter på toppscorere

0
121
Trenger flere scoringer. (foto: brentord, twitter)

Brentford-manager Thomas Frank ser seg nødt til å håndtere fraværet av toppscorer Ivan Toney og planlegger et offensivt angrep på overgangsmarkedet. Klubben er nå linket til to målscorere, Matt O’Riley og Serhou Guirassy, som kan gi laget nødvendig målfarlighet i Toneys fravær.

Thomas Frank har merket fraværet av klubbens toppscorer Ivan Toney. Bare seks poeng over nedrykksstreken er uvant kost for Brentford-manageren etter at dansken ledet klubben til opprykk i 2021. Med flere av toppklubbene på jakt etter Toneys scoringssikkerhet når spissen er ute av karantenen i midten av januar, må Frank sikte mot en alternativ plan på overgangsmarkedet.

Nå er Brentford linket til to angrepsspillere som til sammen har scoret 20 seriemål så langt i sesongen: Matt O’Riley og Serhou Guirassy.

LES: Fra nedrykk til historisk suksess i Champions League

Ifølge Teamtalk har Brentford plan om å «teste» Celtics standhaftighet. O’Riley ble hentet til Glasgow i januar 2022 og blir sett på som en langsiktig investering, men som ellers i fotballens verden blir det vanskelig for en klubb å avslå et gigantbud.

Overgangsjournalist Romano mener det er mulig for Brentford å lykkes med fremstøtet, men legger til at Premier League-klubben må være villig til å gi bud på O’Riley som overgår Scottish Premierships rekord på 29 millioner euro, da saudiarabisk klubb hentet Celtic-stjerna Jota i sommer (for så å dumpe ham noen måneder senere).

Den danske landslagsspilleren Matt O’Riley har hatt en forrykende sesongstart i Celtic-drakta med 6 scoringer og fire assist på de første 13 kampene. Både mot Lazio og Atletico Madrid noterte den sentrale midtbanespilleren seg med scoring.

Serhou Guirassy har denne sesongen hatt en historisk start i Bundesliga med 14 scoringer på de første ni kampene. 27-åringen har av alle ting en utkjøpsklausul på latterlige 20 millioner euro, ifølge 90min vurderer Brentford sterkt å gå for Stuttgarts målgarantist hvis Toney forsvinner i januar.

LES OGSÅ: Fotballverden sørger over tapet av den ikoniske legenden

Brentford akter ikke å sitte og vente på at det skal snu.

Ingen artikler å vise