Dan Burn forlenger kontrakten med Newcastle United

0
71
Burn nr. to fra venste, etter PSG-scoring på St. James' Park. (foto: newcastle, twitter)

Dan Burn, den to meter høye forsvarsspilleren, har signert en kontraktsforlengelse med Newcastle United. Hans forlengelse løper til 2025, og han blir ansett som en viktig del av laget under manager Eddie Howe. Newcastle fortsetter å bygge for fremtiden med slike forlengelser, som nylig også inkluderte Bruno Guimaraes.

Da PSG fikk en fotballeksjon på St. James’s Park tidligere i måneden, sto Dan Burn frem som en av lederne hos Newcastle. Det rundt to meter høye forsvarsfyrtårnet viste en mentalitet som representerer det beste fra engelsk fotball. For klubben som har ambisjoner om å nå helt til topps, er 31-åringen en spiller som må være med videre. På fredag ble det formalisert.

Etter 70 kamper for Newcastle er det klart for forlengelse på målscoreren i PSG-kampen.

LES: Manchester City og Chelsea kjemper om stjerne fra Inter Milan

-Han er en viktig del av troppen vår og har spilt en viktig rolle i prosessen vår siden ankomsten (januar 2022 fra Brighton). Han vet akkurat hva det betyr å representere denne store klubben og er sulten på suksess, sier Eddie Howe til klubbens hjemmeside.

Forlengelsen for 31-åringen løper til 2025.

LES OGSÅ: Sliter i bunnen av Eliteserien

For en ukes tid siden forlenget Bruno Guimaraes med fem år, nå var det Dan Burns tur til forlengelse. Eddie Howe har fått på plass nok en viktig brikke i planen for de kommende sesongene. Vi gratulerer!

Ingen artikler å vise