Bellingham velger Real Madrid over Manchester City

0
137
Peker på de beste, får de beste, men ikke Bellingham. (foto: city, twitter)

Jude Bellingham har overrasket med sitt imponerende spill for Real Madrid etter en overgangs som potensielt kunne ført ham til Manchester City. Pep Guardiola prøvde å overtale ham til City, men Bellingham var ikke lett å overbevise.

131 millioner euro for en 20-åring er vanvittig. I tilfellet Jude Bellingham er det likevel et stort varp for Real Madrid. Den engelske midtbanespilleren har startet oppholdet hos Real Madrid i «Ronaldo-tempo» og vel så det. Carlo Ancelotti må ukentlig ta en kikk i passet til Bellingham for å se at alderen faktisk er 20 år ung, veteranen Carvajal trodde knapt det han så fra engelskmannen på første Real-trening. For Pep Guardiola skulle dette ha skjedd på Etihad, ikke San Bernabeu.

I våres kom det meldinger om at Manchester City jobbet hardt for å gjenforene Erling Haaland med kompis og makker Jude Bellingham. De to hadde et gnistrende godt samspill i Dortmund-drakta, begge med en selvtillit, vinnerskalle og kvaliteter som har overasket motstanderne. Ifølge spanske Cadena Ser, var Pep Guardiola sterkt involvert i å overtale Bellingham om å droppe Real og La Liga og returnere til balløya.

LES: Ikke alle er enige i hvem som skal få årets Ballon d’Or

Det spanske mediet hevder Guardiola satt sammen med Bellingham i tre timer for å argumentere for at City var en bedre klubb for 20-åringen å utvikle seg videre i.

Tenk hvis. Vi prøver å se for oss Bellingham i den formen han har hos Real, iført City-drakta i samspill med Haaland og resten av spillerne i verdens beste klubb. Manchester City ville stille i en egen avdeling i Premier League med Bellingham på dette laget.

LES OGSÅ: Wayne Rooney fikk sparken i natt

Når selv ikke Guardiola klarer å overbevise en 20-åringen om å spille for The Treble-mesterne, da måtte det bli Real Madrid. Bellingham var fast bestemt på Madrid og takket som nei til tilbudet hos Guardiola som også var økonomisk mer lukrativt.

Case closed.

Ingen artikler å vise